ÇİFTÇİNİN ZARARLARI KARŞILANACAK

ÇİFTÇİNİN ZARARLARI KARŞILANACAK

Kırıkkale´de hafta sonu yaşanan aşırı sağanak yağış ve dolu binlerce dekar tarım arazisinde zarara yol açtı. Konunun takipçisi olacağını söyledi.

A+ A-

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, kent genelinde etkili olan sağanak yağış ile ilgili ekili arazilerin zarar gördüğünü söyleyerek, zararların karşılanması için en kısa sürede çalışmaların başlatacağını dile getirdi.


SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ 

Kırıkkale´de hafta sonu yaşanan aşırı sağanak yağış ve dolu binlerce dekar tarım arazisinde zarara yol açtı. Konunun takipçisi olacağını söyleyen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, “Şehrimizin bazı bölgelerinde özellikle kırsal bölgelerde bugün yaşanan dolu ve etken yağışta ekili arazilerimizin zarar görmesini üzüntü ile takip ettik. Yaşanan afetten dolayı tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Valimiz, Milletvekilimiz ve kurum müdürlerimizle meydana gelen zararların tespiti, telafisi ve çiftçilerimizin zararlarının karşılanması için sürecin takipçisi olacağız. Biriz, beraberiz hep birlikte Kırıkkale, hep birlikte Türkiye´yiz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi cümle afetlerden korusun” ded


Bu haber toplam 568 defa okunmuştur